1. La noi e fără pescuit la bombă și fără folosirea monturilor cu două sau mai multe cârlige!!!
 2. Lansarea se face, obligatoriu, pe direcția înainte față de standul pe care îl ocupi, fără a depași limitele standului.
 3. Te poți așeza doar în dreptul locului marcat și numerotat pentru pescuit.
 4. Capturile accidentale de șalău și știucă (se mai întămplă, ce vrei!) te rugăm să le eliberezi imediat în apă, în stare vie și fără să le răneși
 5. Poți pescui, din barca sau de pe mal, doar in sistem C&R, iar taxa pentru pescuit din barcă este 80 ron/12h/pescar – GRATIS poți folosi barca la rame.
 6. Capturile de caras le poți retine doar în valoarea bonului – 7kg caras/bon 12 ore.
 7. Poți reține un singur crap (cu o greutate de maxim 4 kg) după ce achiți taxa de 18 lei/Kg. Peștele va fi cântărit de către noi. La un bon de pescuit (12 ore) poți reține doar un singur crap.
 8. Pe timpul nopții, (adică de la 6:00 seara la 06:00 dimineața) poți pescui doar Catch&Release (nu poți reține crap).
 9. De punerea peștilor în același juvelnic sau sac de păstrare de către 2 sau mai mulți pescari, precum și cedarea peștilor prinși de către un pescar la alți pescari, nu poate fi vorba.
 10. Nu poate fi vorba nici de schimbarea peștelui pe care l-ai retinut si care a fost păstrat în juvelnic sau sac de pastrare, cu altul prins mai apoi.
 11. Fiecare pescar trebuie sa fie dotat cu saltea de primire de tip cradle (dacă nu ai, te costă 10 lei si ți-o dăm noi), spray dezinfectant si juvelnic sau sac de pastrare (pentru cei care vor sa rețină pește).
 12. La pescuitul plantat, firul minim admis este de 0.35 fără înaintaș.
 13. Nu uita să lași locul curat la sfarsitul partidei de pescuit.

Și nu uita! Ai vreo problemă? Mache te ajută cu siguranță! Sună-l la nr: 0722285549

email