Unde?

În ferma piscicolă LUNCA, din jud TULCEA, de pe malul lacului Razelm – Golovița, foarte aproape de Jurilovca.

Avem plăcerea să te anunțăm că am redeschis pescuitul sportiv și turismului de agrement pe EC2, cel mai frumos și mai sălbatic dintre eleșteele noastre!!!

Este practic „DELTA DE LÂNGĂ DELTĂ” – 460 de hectare de luciu de apă, cu canale și platforme, unde se lăfăie crapii și carașii argintii, japșe misterioase între întinderi sălbatice de stuf, ronțăite de zor de cosași lacomi și neobosiți, papura tremurândă, unde știucile așteaptă încremenite la pânda,…, ferite de stolurile de pelicani gușați și cormorani…, printre rațe și gâște sălbatice, egrete, lebede, stârci și scufundaci, lișițe și bâtlani…

Cum ajungi la noi?

Mai simplu decât ai crede:

 • Din DN 22 Constanta-Tulcea, ajungi în Ceamurlia de Jos și după de treci de loc. Baia (la vreo 4-5 km), faci dreapta spre Jurilovca (ai indicator!); mergi până treci de Lunca și faci dreapta la indicatorul pe care scrie ”Complex turistic Lunca” – un pic de atenție ca să nu-l ratezi!, și de aici drumul te duce până la noi în curte, unde o să vezi, albastru și frumos plutind pe apă, Hotelul Plutitor ”Săgeata Apei” și peste digul de lângă el, Carpodromul ”La Mache”. Drumul până la noi este asfaltat.
Și ca să fie de ajutor, coordonatele noastre sunt:
44°44’05,26” N și 28°49’08,80” E

VEZI HARTA GOOGLE MAPS

Ce găsești acolo?

 • Cazare tare faină, nu la cort, cum poate erai obișnuit când mergeai la pescuit, ci la Hotel Plutitor ”Săgeata Apei” – condiții de 4**** la un pas de locurile de pescuit.
 • Locurile de pescuit, care sunt prevazute cu pontoane din lemn si umbrar.
 • Și, mai ales, pește din belșug: crap/caras/caracudă/știucă /șalău/somn /roșioară/platică/biban.

Foarte important!

Când ți-e sete ai o terasă la un pas de tine – vorba aia: bere rece, suc și apă minerală, când ți-e foame ai terasa hotelului unde poți mânca niște bucate de pe aici, de pe la noi, de te lingi pe degete, tot la un pas de locul tău de pescuit.

Ei, cum sună toate astea???

Încă ceva: ferma noastră este în cadrul unui program de piscicultură ecologică, de aceea sunt câteva reguli suplimentare care trebuiesc respectate de către pescarii sportivi care vor putea rezista tentației să ne calce pragul. Stai liniștit, sunt doar două reguli și nu sunt greu de respectat și, mai mult, vor îmbunătăți activitatea de pescuit sportiv sau turism de agrement:

 • respectarea cu strictete a curațeniei!!!
 • noi vom pune la dispoziția ta o NADA ECOLOGICA, care este de fapt o uruială pe care o producem în ferma noastră din cereale certificare ecologic, și care constituie de fapt hrana crapului și a cosașului în primii 2 ani de viață!!! Aceasta uruială conține spărtură de grâu, porumb, orz, șrot floarea soarelui și se găsește la intrarea pe amenajare, la saci de 5 kg. Cât costă? Doar 3 lei/kg (15 lei sacul).

Simplu, nu?
Și acum, că te-am făcut curios, cred că vrei să afle și cât te costă toată povestea asta, nu?

Ei bine, dacă trecem la treburi de finanțe, dă un click AICI

Și dacă tot te-ai hotărât să vii la noi, îți poți face rezervare sunându-l chiar pe
Mircea Matache la nr: 0727772628
El e bossul de la fața locului!
Dacă tot bați drumul până aici, nu rentează să faci rezervare pentru mai puțin de 24 ore.

La final, două-trei (defapt sunt vreo cinci, da n-o să bagi de seamă. că sunt simple!)chestii administrative, ca să zic așa:

 1. Dacă vrei să pleci mai repede de ora 18.00, te rog să ne anunți.
 2. Dacă vrei să stai doar 12 ore, poți să ai firul întins doar de la 6.00 dimineața la 6.00 seara sau de la 6.00 seara la 6.00 dimineața.
 3. Cum am zis și mai sus, curățenia e foarte importantă la noi, așa că, locul de pescuit trebuie să rămână curat după ce treci tu pe acolo
 4. Fiindcă îți oferim loc de parcare gratuit și păzit pentru mașina ta, te rugăm să o lași acolo cât timp tu ești ocupat ”să dai și să iei”, dacă înțelegi ce vreau să zic
 5. Ai vreo problemă? Mircea te ajută cu siguranță! Sună-l la nr: 0727772628.
email

Lasă un răspuns