Bună dragii mei!

Eu sunt Alina şi cea mai mare pasiune a mea este Delta Dunării

Delta Dunării e o bucăţică din sufletul meu. Aşa că, dacă pe alocuri devin prea sentimentală va trebui să mă înţelegi şi să nu ţi se pară ciudat. Cu timpul te vei obişnui !

Ceea ce vreau eu să-ţi arăt aici e că Delta Dunării este cu adevărat paradisul de lângă tine. Dacă tu nu ai ajuns până acum să-l vezi, poate că este vina unor poveşti mai mult sau mai puţin adevărate despre Deltă. 

Mi s-a întâmplat de multe ori ca, fiind într-un grup de amici, după ce încep să povestesc despre Deltă, mulţi să-mi spună: „nu-mi imaginam că poate fi chiar aşa de frumos!” sau „credeam că e mult mai greu să ajungi acolo!” sau „eu aveam senzaţia că în Deltă merg doar pescarii”.

Pentru mine Delta înseamnă mult mai mult! 

Cineva m-a întrebat odată ce m-aş face dacă într-o zi m-aş trezi şi aş descoperi că Delta Dunării a dispărut. Nu am putut să-i răspund; nu îmi pot imagina aşa ceva. Dar îţi pot spune că am simţit un gol imens în suflet numai la gândul ăsta.

Mi-aş dori, dacă s-ar putea, să deschid o fereastră către tine, prin care să-ţi pot arăta toate minunăţiile pe care eu le-am văzut acolo. Dar ştiu că nu sunt prea multe şanse să te fac să simţi, de acolo din faţa calculatorului tău, aceleaşi senzaţii pe care eu le-am trăit de multe ori.

Imaginează-ţi numai cum ar fi să te întorci după-amiaza târziu cu barca de pe lacuri. Să simţi vântul în faţă şi să te bucuri de ultimile raze de soare care pleacă în apă. E o răcoare plăcută după căldura zilei şi tu te simţi liber ca şi când nimic, în afară de tine nu mai există. Te uiţi la apa care curge pe lângă barcă, auzi clipocitul valurilor în liniştea serii şi niciodată nu te-ai simţit mai liniştit şi relaxat.

Şi senzaţiile pe care le ai în aceste momente sunt doar o mică parte din ceea ce îţi poate oferi Delta Dunării.

Prin poveştile mele eu vreau să schimb acest lucru. Îţi voi arăta ce înseamnă într-adevăr Delta Dunării. Îţi voi povesti despre locuri neştiute şi despre oameni frumoşi.

Te voi face să-ţi doreşti să descoperi Delta Dunării!

Te voi face să te întrebi cum de ai ratat până acum acest colţ de lume care este totuşi atât de aproape de tine.

Dar încet şi sigur, acest lucru e pe cale să se schimbe!
Deci fii cu ochii pe http://www.deprindelta.ro/ să nu ratezi cumva următoarea partidă de distracţie.

 

email